Online | Booking

Gebruikersnaam:  
Paswoord:  
E-mail:    

Transport en logistiek management bedrijf | Ritmo Logistics BV

RITMO is uw partner op het gebied van transport en logistiek management binnen Europa. Wij zijn gespecialiseerd in maat-oplossingen voor uw logistieke uitdagingen. RITMO is een toonaangevend Europees logistiek management bedrijf, gevestigd in Eindhoven. RITMO, opgericht in 1990, heeft ruime ervaring in het beheer van het goederenvervoer. Wij bieden veilig transport, opslag en distributie van uw producten..

In 2015 is RITMO onderdeel geworden van de BOMI Group, een groeiende multinational en marktleider in logistiek en hoogwaardige services voor de Healthcare industrie. RITMO  kan nu een wereldwijd netwerk en een vernieuwd scala aan services bieden dat gericht is op de Healthcare sector. Dit als aanvulling op de bestaande portfolio gebaseerd op het leveren van kwaliteit en expertise aan haar klanten. 

Daarom Ritmo

RITMO heeft een sterke klantfocus. Op basis van uw specifieke eisen zijn wij van toegevoegde waarde bij de invulling van uw logistieke wensen. Een goed voorbeeld is onze 'Safe Way to UK'  en warehouse services.
RITMO wordt internationaal erkend als één van de beste expediteurs richting het Verenigd Koninkrijk en Benelux. Express is onze standaard en flexibiliteit onze tweede natuur. Dat is de reden waarom toonaangevende fabrikanten en distributeurs in High Tech, Consumer Electronics en gezondheidszorg, RITMO als hun partner in logistiek management kiezen. Vraag ook naar onze Duitsland oplossing!

Gespecialiseerd in distributie en warehousing

De belangrijkste redenen om RITMO te kiezen zijn:

  • Uitgebreide logistieke ervaring, met name in distributie binnen de BeneluxDuitslandFrankrijk en naar het Verenigd Koninkrijk Unieke 'Safe Way to UK' service
  • Warehousing & Distribution voor o.a. Healthcare 
  • Veel positieve testimonials
  • Persoonlijke aanpak en sterke focus op de klant
  • Op maat gemaakte logisitieke IT-oplossing
  • Pro-actieve, snelle en betrouwbare 'tracking' informatie                                                                                                                                                                                   

 Wilt u meer informatie over goederenvervoer en logistiek beheer door RITMO, bel +31 (0)40 206 42 24 of mail naar info@ritmobv.nl