Online | Booking

Gebruikersnaam:  
Paswoord:  
E-mail:    

Groupage transport

Verzameling van vrachtpartijen

RITMO verzamelt zendingen van diverse opdrachtgevers om deze gelijktijdig te transporteren. Hiermee ontlasten we het milieu en kunnen we u een scherp tarief berekenen. Kortom een uitstekende en verantwoorde service van RITMO.

Groupage in eigen beheer

Groupage betekent niet automatisch een vertraging bij het transport. RITMO besteedt speciale aandacht aan deze intelligente wijze van transport. Dat vergt een hoge mate van flexibiliteit. Een eigenschap die onze medewerkers in hun genen hebben. Hierdoor kunnen we altijd de veiligheid en de afgesproken levertijd garanderen.

Groupage van en naar de UK

RITMO is gespecialiseerd in transport tussen Nederland en Engeland. Met groupage kunnen we zelfs kleine ladingen tegen een scherpe prijs vervoeren van en naar de UK. In ons distributiecentrum in Eindhoven verzamelen we de vrachtpartijen en zetten ze gezamenlijk op transport naar diverse bestemmingen in de UK. Voordelig en toch efficiënt.

Vraag een offerte aan voor een voordelig transport van uw producten van Nederland naar Engeland of neem contact op voor meer informatie over groupage.

Groupage van en naar de DUITSLAND

RITMO is gespecialiseerd in transport tussen Nederland en Duitsland. Met groupage kunnen we zelfs kleine ladingen tegen een scherpe prijs vervoeren van en naar Duitsland. In ons distributiecentrum in Eindhoven verzamelen we de vrachtpartijen en zetten ze gezamenlijk op transport naar diverse bestemmingen in Duitsland. Voordelig en toch efficiënt.

Vraag een offerte aan voor een voordelig transport van uw producten van Nederland naar Duitsland of neem contact op voor meer informatie over groupage.