Online | Booking

Gebruikersnaam:  
Paswoord:  
E-mail:    

Palletvracht

Flexibel in palletvracht

Heeft u behoefte aan een transporteur die dagelijks uw pallets vervoert of gaat het om incidentele transporten? In beide gevallen bent u bij RITMO aan het juiste en goede adres. Europallets, blokpallets of eenmalige pallets, enkele stuks of een vrachtwagen vol. Wij vervoeren het veilig, snel en tegen een scherp tarief.

Gecertificeerde palletvracht en groupage

Als u uw goederen kunt bundelen in pallets én deze middels groupage wilt laten verzenden, bent u twee keer in het voordeel. Allereerst kan RITMO pallets zeer efficiënt laden. In combinatie met groupage kunnen we bovendien onze vrachtwagens in een rit bij meerdere adressen laten bezorgen. En RITMO doet dit gecertificeerd. Zo beschikt RITMO over de TAPA en de ISO 9001:2008 certificering.

Palletvracht van en naar de UK

RITMO is specialist in het vervoer van en naar de UK. Voor expressdiensten en specialistisch vervoer, maar ook voor palletvracht. We kennen de weg, de mensen, de werkwijze en de wetgeving. Efficiënt vervoer tegen zo laag mogelijke kosten is het resultaat.

Neem contact op met RITMO voor een offerte op maat.

Palletvracht naar Duitsland

RITMO is specialist in het vervoer van en naar Duitsland. Voor expressdiensten en specialistisch vervoer, maar ook voor palletvracht. We kennen de weg, de mensen, de werkwijze en de wetgeving. Efficiënt vervoer tegen zo laag mogelijke kosten is het resultaat.

Neem contact op met RITMO voor een offerte op maat.

Palletvracht binnen de Benelux

RITMO is specialist in het vervoer binnen de Benelux. Voor expressdiensten en specialistisch vervoer, maar ook voor palletvracht. We kennen de weg, de mensen, de werkwijze en de wetgeving. Efficiënt vervoer tegen zo laag mogelijke kosten is het resultaat.

Neem contact op met RITMO voor een offerte op maat.