Online | Booking

Gebruikersnaam:  
Paswoord:  
E-mail:    

Elektronica transport Benelux en naar de UK

Waardevolle lading in vertrouwde handen

Het vervoeren van elektronica vraagt speciale aandacht. Het is tenslotte vaak waardevol én kwetsbaar. De medewerkers van RITMO zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd om uw lading veilig te transporteren.

Speciale verpakking voor elektronica transport

Een veilig transport van elektronica valt of staat met de juiste behandeling van de zending(en). Uiteraard begint dat al met de verpakking van de artikelen zelf, maar zeker zo belangrijk is de werkwijze rondom deze transporten. RITMO is in het bezit van de certificeringen TAPA A en ISO 9001:2008 die een adequate afhandeling van uw zendingen garandeert. TAPA A is dan ook de hoogste normering en certificering die u de garantie voor een betrouwbaar transport biedt.

Een betrouwbare transporteur

Elektronica zijn helaas erg gewilde items voor ladingdieven. Daarom worden onze chauffeurs grondig gescreend voor ze bij RITMO in dienst komen en zijn ze getraind op veiligheidsaspecten. Tevens houden we rekening met de risicoplekken bij het inplannen van de transportroute en maken we gebruik van geavanceerde beveiligingsmiddelen. Zo zorgen we voor een veilig transport van uw waardevolle lading.

Vraag een offerte aan voor een veilig transport van uw elektronica of neem contact op voor meer informatie.